Κάγκελα Crystal Line

Κάγκελα Crystal Line

Τα συστήματα EB46, EB49, EB50 και EB62 αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής. Η εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων κιγκλιδώματος είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε την αισθητική σε οποιοδήποτε κτίριο.

Τα νέα συστήματα κιγκλιδωμάτων της ETEM είναι εδώ για να ανταποκριθούν στις πιο τολμηρές προσδοκίες σχεδιασμού και να δημιουργήσουν μια αίσθηση αιώρησης και ελαφρότητας. Τα συστήματα παρουσιάζονται στην αγορά μέσω ενός πακέτου διαφορετικών προφίλ, καθώς κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχει τη βέλτιστη λύση σε κάθε διαφορετική εφαρμογή.

Η φύση των υλικών (γυαλί και αλουμίνιο) τα καθορίζει ως συστήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Όλα τα συστήματα είναι κατάλληλα για οικιστική χρήση αλλά και και χώρους χαμηλής συνάθροισης, ενώ τα EB46 και EB50 είναι ιδανικά για χώρους υψηλής συνάθροισης.

Επιπλέον, τα κιγκλιδώματα ΕΤΕΜ, μπορούν να εφαρμοστούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα και δίνοντας μια κομψή και πολυτελή πινελιά σε κάθε χώρο.

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ