Η εταιρεία Παπαδόπουλος  με έδρα το Παγκράτι Αττικής δραστηριοποιείται στο χώρο των πορτών ασφαλείας, σιδήρου και  του αλουμινίου από το 1999.

Είναι βασικός αντιπρόσωπος των συστημάτων αλουμινίου ETEM και ασχολείται με κατασκευές αλουμινίου-σιδήρου-μεταλλικών-θωρακισμένων πορτών.

Παράλληλα αναλαμβάνει ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων με αυθημερόν αντικατάσταση και τοποθέτηση χωρίς μερεμέτια καθώς και  κατασκευές εντός και εκτός Αττικής για ιδιώτες αλλά και για εμπορικές επιχειρήσεις.

Papadopoulos Etaireia

To πλούσιο πελατολόγιο μας εγγυάται την αξιοπιστία τη φερεγγυότητα και την ποιότητα των προϊόντων της.

Έχουμε αναλάβει ιδιωτικές εργασίες αλλά και δουλειές για μηχανικούς & εργολάβους, οργανισμούς δημοσίου, καταστήματα ένδυσης & υπόδησης. Όλοι δικαιούμαστε ένα ποιοτικό, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον αλλά οι συνθήκες ζωής και η προσωπικότητα κάθε ατόμου είναι διαφορετική. Όραμα μας είναι να κατανοήσουμε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλει ο πελάτης μας ώστε να του παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και να μείνει ικανοποιημένος για βάθος χρόνου.

Δημιουργούμε συστήματα αλουμινίου που διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, για το σύγχρονο σχεδιασμό τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία κατασκευαστή και τον απαιτητικό ιδιώτη.

Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, συνεχίζει να εργάζεται στο χώρο μας με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Papadopoulos Koufomata